+31 76 - 5331331

Glasvezel Sallandsekant in Almere

Op het bedrijventerrein Sallandsekant in Almere ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen hierop worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Met deze capaciteit beschikt over een enorm groeipad waarop verschillende diensten gestapeld kunnen worden. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer u toch capaciteit tekort zou komen, dan kan tegen meerprijs en op aanvraag de capaciteit worden verhoogd tot wel 10 Gbit/s!

Een glasvezelverbinding delen op Sallandsekant

Wanneer u met meerdere deelnemers bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is het mogelijk om een glasvezelverbinding te delen. Met deze constructie kunnen ook kleine bedrijven worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dan dient een van de deelnemers aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is daarbij gebruikelijk dat de kosten voor de glasvezelaansluiting gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige deelnemers. Wanneer u een glasvezelverbinding deelt, dan heeft het verbruik van de deelnemers geen invloed op uw eigen snelheid. Dit betekent dat als uw buren continu hun volledige bandbreedte wensen in te zetten, u hiervan geen snelheidsverlies van zal ondervinden op uw eigen verbinding. Ondanks dat alle deelnemers aangesloten zijn op dezelfde glasvezelswitch.