+31 76 - 5331331

Glasvezel Randstad in Almere

Op het bedrijventerrein Randstad in Almere ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Glasvezel op bedrijventerrein Randstad bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) van u nodig. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit opgeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.