+31 76 - 5331331

Glasvezel Poldervlak in Almere

Op het bedrijvenpark Poldervlak in Almere is het mogelijk om een glasvezel aansluiting te realiseren op het netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Het koppelen van bedrijfsvestigingen is gemakkelijk met Zakelijk Glasvezel. Door uw bedrijfsvestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur, wat beheer vereenvoudigt en applicaties en data beschikbaar stelt op iedere bedrijfslocatie. Bedrijfsvestigingen kunnen met behulp van Zakelijk Glasvezel op verschillende manieren worden gekoppeld. Om een optimale Quality of Service te handhaven kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een IP-VPN. Vestigingen kunnen daarnaast ook worden gekoppeld met een Ethernet-VPN of met een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet. Daarnaast is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw server en applicaties zich bevinden. Doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur worden werkzaamheden in de Cloud een stuk aangenamer.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Poldervlak

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Poldervlak kent zijn eigen unieke glasvezeltarieven. De geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Des te kleiner deze afstand, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor Zakelijk Glasvezel zullen uitvallen. Interesse in alle mogelijkheden en actuele tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Poldervlak? Doe dan een Postcodecheck voor een direct inzicht.