+31 76 - 5331331

Glasvezel De Paal in Almere

Op het bedrijventerrein de Paal in Almere kunnen bedrijven worden aangesloten op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Paal

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein de Paal komt er veel kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel plezieriger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.