+31 76 - 5331331

Glasvezel Markerkant in Almere

Op het bedrijventerrein Markerkant in Almere ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u gemakkelijk eventuele bedrijfsvestigingen. Op deze manier ontstaat er één centrale glasvezelinfrastructuur die vele voordelen kan bieden voor uw organisatie. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Om een optimale Quality of Service te waarborgen kan er worden gekozen voor een IP-VPN. Daarnaast kunnen bedrijfspanden ook worden verbonden met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen kan er ook een directe koppeling worden opgezet naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur via een VLAN.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Markerkant

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder dient in de aanvraag aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wenst in te zetten. De eventuele behoefte aan extra (vaste) IPv4 adressen kan ook worden opgegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.