+31 76 - 5331331

Glasvezel Hollandsekant in Almere

Op het bedrijventerreinHollandsekant in Almere kunnen bedrijven worden aangesloten op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Hollandsekant

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Een vereiste hiervoor is dat alle deelnemende partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de overige partijen. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Redundant uitgevoerde verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.