+31 76 - 5331331

Glasvezel Gooisekant in Almere

Op het bedrijventerrein Gooisekant in Almere ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overstappen naar Zakelijk Glasvezel op Gooisekant

Een groeiende vraag onder bedrijven is de vraag naar meer bandbreedte. Of bedrijven nu werkzaam zijn in de Cloud of gebruikmaken van meerdere (online) diensten... steeds meer bedrijven lopen tegen de limiet aan van hun huidige internetverbinding. De overstap naar Zakelijk Glasvezel biedt voor deze problemen een ideale oplossing. Wanneer u wenst over te stappen van uw huidige internetprovider naar het zakelijk glasvezelnetwerk van KPN, dan dient u er rekening mee te houden dat er een kans bestaat dat u uw huidige contract in zijn geheel dient af te kopen.

Wanneer overstappen naar Zakelijk Glasvezel niet noodzakelijk is, dan raadt IP Visie haar klanten aan om te wachten totdat het huidige contract afloopt. Tevens worden er jaarlijks actieperioden georganiseerd door KPN, waardoor bedrijven tegen extra scherpe tarieven aangesloten kunnen worden op het glasvezelnetwerk. De consultants van IP Visie bieden u graag ondersteuning in de overstap naar Zakelijk Glasvezel en begeleiden u door het gehele proces. Om de overstap naar Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met onze consultants.

Aanvullende glasvezeldienten

Een standaarddienst die wordt meegeleverd met Zakelijk Glasvezel is Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Dit zijn bijvoorbeeld diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden. U kunt diensten net zolang blijven aanpassen en stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.