+31 76 - 5331331

Glasvezel Frezersplaats in Almere

Op het bedrijventerrein Frezersplaats in Almere is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Frezersplaats

Wanneer er een nieuwe glasvezelaansluiting gerealiseerd dient te worden, dan bedraagt de levertijd voor Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Deze doorlooptijd komt doordat er veel komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kunnen er onvoorziene omstandigheden optreden waardoor de levertijd vertraagd raakt. Denk hierbij aan zaken als vorst, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond, bouwvak en meer...

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit waarmee Zakelijk Glasvezel geleverd wordt is 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services die helpen bij de ondersteuning van uw bedrijfsvoering. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar waardoor het mogelijk wordt om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Is de behoefte aan capaciteit groter dan 1 Gbit/s, dan kan op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid tot maximaal 10 Gbit/s.