+31 76 - 5331331

Glasvezel Draaiersplaats in Almere

Op het bedrijventerrein Draaiersplaats in Almere is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding op bedrijventerrein Draaiersplaats

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op Draaiersplaats komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Draaiersplaats

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.