+31 76 - 5331331

Glasvezel Buitenvaart in Almere

Op bedrijvenpark Buitenvaart in Almere is het mogelijk om een glasvezel aansluiting te realiseren op het netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier wordt er één centrale netwerkinfrastructuur aangemaakt waardoor beheer vereenvoudigt wordt en data en applicaties op iedere vestiging beschikbaar zijn. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er een IP-VPN worden gebruikt om een optimale Quality of Service te waarborgen. Daarnaast kunnen vestigingen ook worden gekoppeld met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen uw vestigingen kan er ook een directe koppeling worden opgezet naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Zo worden werkzaamheden in de Cloud een stuk aangenamer doordat u beschikt over een directe koppeling naar uw serverapparatuur via een VLAN.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op bedrijvenpark Buitenvaart

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn hoofdzakelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast dient er in de aanvraag aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een beheerde of onbeheerde glasvezelrouter wilt inzetten. Tevens kan ook de behoefte aan (vaste) IP-adressen worden opgegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kun u contact opnemen met een van onze consultants.