+31 76 - 5331331

Glasvezel Bouwmeesterbuurt in Almere

In de Bouwmeesterbuurt in Almere is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in de Bouwmeesterbuurt aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel in de Bouwmeesterbuurt komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo heeft IP Visie een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u wenst af te nemen en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wilt inzetten. Daarnaast kan ook in de aanvraag de behoefte aan extra (vaste) IPv4 adressen worden opgegeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Diensten afnemen over Zakelijk Glasvezel

Wanneer u Zakelijk Glasvezel afneemt, dan krijgt u standaard de dienst Zakelijk Internet meegeleverd. Naast deze standaarddienst heeft u de mogelijkheid om verschillende aanvullende diensten af te nemen. Dit zijn voornamelijk diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, VoIP bellen en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kan worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt dus diensten net zolang blijven stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.