+31 76 - 5331331

Glasvezel Ambachtsmark in Almere

Op het bedrijventerrein Ambachtsmark in Almere is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Hierbij worden data en telefonie gescheiden getransporteerd over dezelfde breedbandverbinding. Er zijn hierbij een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit een keuze kunt maken. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale uitrusten met een SIP-trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteiten huren.

Bekijk uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Ambachtsmark

Op bedrijventerrein Ambachtsmark zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie. Deze glasvezeltarieven komen voornamelijk tot stand door de afstand te bepalen tussen een bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw locatie op bedrijventerrein Ambachtsmark kunt u een Postcodecheck uitvoeren.