+31 76 - 5331331

Glasvezel XL Businesspark Twente in Almelo

Op het XL Businesspark Twente in Almelo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel levertijd op XL Businesspark Twente

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe aansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt doordat er veel komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Een oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, tekort aan capaciteit, gesloten seizoenen en meer...

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt Zakelijk Glasvezel geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over één verbinding, dankzij de modulair en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan deze capaciteit tegen meerprijs worden verhoogd tot maximaal 10 Gbit/s.