+31 76 - 5331331

Glasvezel Wendelgoor in Almelo

Op het bedrijventerrein Wendelgoor in Almelo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Bellen over Zakelijk Glasvezel is een betrouwbare en veilige manier van telefoneren. Data en telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie biedt een tweetal VoIP (Voice over IP) mogelijkheden waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefooncentrale kan worden uitgerust met een SIP-trunk zodat u kunt profiteren van de voordelen van IP. Tevens is het ook mogelijk om deze functionaliteit te huren met Hosted Telefonie waarbij er een geavanceerde telefooncentrale voor u wordt beheerd.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Wendelgoor

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan moet u er rekening mee houden dat er een aantal zaken om de hoek komen kijken. Zo heeft IP Visie een aantal vereiste gegevens van u nodig. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient ook te zijn opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wenst te gebruiken. In de aanvraag kan ook de eventuele behoefte aan extra (vaste) IPv4 adressen worden opgegeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.