+31 76 - 5331331

Glasvezel Twentepoort in Almelo

Op het bedrijventerrein Twentepoort in Almelo ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Dit geldt zowel voor Twentepoort-Oost als Twentepoort-West

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van een hoop aanvullende glasvezeldiensten. Dit zijn bijvoorbeeld diensten als VoIP bellen, SIP-trunk, Ethernet-VPN, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP en nog véél meer andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden op een verbinding. U kunt diensten net zolang blijven stapelen of aanpassen totdat de capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Twentepoort

Door een glasvezelverbinding te delen met andere partijen kan er worden bespaard op de kosten. Het is hierbij echter wel noodzakelijk dat alle partijen gevestigd zijn in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dan zal een van de partijen worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding en rekent gebruikelijk een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door aan de overige partijen. Vervolgens kan iedere partij zijn gewenste diensten direct afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.