+31 76 - 5331331

Glasvezel Turfkade in Almelo

Op het bedrijventerrein Turfkade in Almelo ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan is het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Op deze manier ontstaat er één centrale netwerkinfrastructuur waardoor het beheer van applicaties en data wordt vereenvoudigd. Vestigingen kunnen met behulp van Zakelijk Glasvezel op verschillende manieren worden gekoppeld. Om een optimale Quality of Service te handhaven kan er het beste worden gekozen voor een IP-VPN. Maar daarnaast kunnen vestigingen ook worden gekoppeld met behulp van een Ethernet-VPN of met een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen kan er ook een directe koppeling worden opgezet naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Zo worden werkzaamheden in de Cloud een stuk aangenamer doordat u via een VLAN direct verbinding maakt met uw serverapparatuur.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Turfkade

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Turfkade zijn uniek per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze glasvezeltarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het glasvezelnetwerk. Zo zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in de actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Turfkade.