+31 76 - 5331331

Glasvezel Noordbroek in Almelo

Op het bedrijventerrein Noordbroek in Almelo kunnen ondernemers worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen worden opgevraagd aan de hand van een postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan geheel naar eigen wens worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de wensen van uw organisatie, dan is het mogelijk om de capaciteit tegen meerprijs te verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Noordbroek aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn hoofdzakelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient tevens opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of een unmanaged glasvezelrouter wenst in te zetten. Wanneer u extra (vaste) IPv4 adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.