+31 76 - 5331331

Glasvezel Dollegoor in Almelo

Op het bedrijventerrein Dollegoor in Almelo ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven kunnen hierop worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Dollegoor

Op bedrijventerrein Dollegoor geldt dat de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek zijn per bedrijfslocatie. Deze tarieven worden grotendeels bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer u bedrijfspand gemakkelijk verbonden kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de actuele glasvezeltarieven per locatie op bedrijventerrein Dollegoor.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel heeft u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Daarbij is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u meerdere diensten kunt afnemen over dezelfde breedbandverbinding. Komt u desondanks toch een tekort aan capaciteit? Dan kan deze capaciteit worden verhoogd tot wel 10 Gbit/s tegen een meerprijs. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar de dag in hoog tempo op en met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van voldoende capaciteit voor de diensten die u nu gebruikt, maar ook voor de diensten die u in de toekomst wenst in te gaan zetten.