+31 76 - 5331331

Glasvezel Buitenhaven in Almelo

Op het bedrijventerrein Buitenhaven in Almelo ligt een glasvezel netwerk. Het is mogelijk voor bedrijven om hier op aan te sluiten. De kosten van een breedband aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie over Zakelijk Glasvezel

Via uw glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over dezelfde verbinding worden dan data en telefonie gescheiden getransporteerd. U heeft hierbij keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) opties. Zo kunt u met een SIP-trunk uw huidige telefooncentrale gebruiken om te genieten van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale? Dan kunt u met Hosted-telefonie deze functionaliteit huren.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Buitenhaven

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.