+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvenpark Twente in Almelo

Op het Bedrijvenpark Twente in Almelo ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijvenpark Twente

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het aansluiten van een bedrijfspand op bedrijvenpark Twente komt er een hoop kijken. Zo bestaat een oplevering uit wel 20 deelprocessen en kunnen er factoren optreden waardoor de oplevering vertraagd kan worden. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, maar ook het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer...

Altijd online met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding

Is het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang dat u continu in verbinding staat met het internet? Dan kunt u ervoor kiezen om een redundant uitgevoerde verbinding af te nemen. Door te kiezen voor een redundante verbinding heeft u zekerheid over de up-time. Redundantie kan op verschillende manieren worden bereikt. Zo kan er een dubbele verbinding worden afgenomen bij verschillende providers met ieder een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan in het selecteren van de redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en welk vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.