+31 76 - 5331331

Glasvezel Almelo

In Almelo zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Almelo beschikt over een uitstekende infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal in de gemeente tegen aantrekkelijke condities een glasvezelaansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Almelo die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Almelo

Almelo beschikt over twee centrales: één aan de Hagenborgh en één aan de Biesterweg. Vanaf deze centrales starten diverse glasvezelringen door de gemeente richting woonkernen en bedrijventerreinen. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelaansluiting op het glasvezelnetwerk zijn afhankelijk van de locatie van uw pand. De maandelijkse kosten zijn onder meer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Er is mogelijk om op glasvezel ontzettend hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Aanvullende glasvezeldiensten

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met de standaarddienst Zakelijk Internet. Naast Zakelijk Internet heeft u de keuze uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dit zijn bijvoorbeeld diensten als Zakelijk Pinnen, VoIP bellen, Ethernet VPN, Alarm over IP en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden. Iedere dienst kan gemakkelijk worden aangepast, zolang de capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Glasvezeltarieven in Almelo

Zakelijk Glasvezel in Almelo kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.