Glasvezel Almelo

In Almelo zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Almelo beschikt over een uitstekende infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal in de gemeente tegen aantrekkelijke condities een glasvezelaansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Almelo

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Almelo, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Bedrijvenpark Twente
  • Turfkade
  • XL Businesspark Twente
  • Dollegoor

Overige bedrijvenlocaties in Almelo

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijvenlocaties in Almelo ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zo zijn er ook uitstekende voorzieningen voor Zakelijk Glasvezel aanwezig op Bornsestraat, Buitenhaven, Wendelgoor en uiteraard Twentepoort.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Glasvezeltarieven in Almelo

Zakelijk Glasvezel in Almelo kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke tarieven per locatie. Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.