+31 76 - 5331331

Glasvezel Viaanse Molen in Alkmaar

Op bedrijventerrein de Viaanse Molen in Alkmaar ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen over uw zakelijke glasvezelaansluiting

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te bellen. Hierbij worden data en telefonie gescheiden getransporteerd over dezelfde breedbandverbinding. U heeft keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) toepassingen. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden uitgerust met een SIP-trunk om te genieten van de voordelen van VoIP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u toch van deze functionaliteiten gebruik te maken? Met Hosted Telefonie kunt u de functionaliteit van een telefooncentrale huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.

Zakelijk Glasvezel delen op Viaanse Molen

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo op de kosten te besparen. Hiervoor dienen alle partijen gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. In de meeste gevallen worden de gemoeide kosten voor een glasvezelverbinding gedeeltelijk doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn diensten afnemen bij IP Visie en wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. De diensten die iedere partij afneemt staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Op bedrijventerrein Viaanse Molen mogen zich bedrijven vestigen in de milieu categorie 1 t/m 3