+31 76 - 5331331

Glasvezel Overdie in Alkmaar

Op het bedrijventerrein Overdie in Alkmaar is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Als uw bedrijf beschikt over een glasvezelaansluiting, dan beschikt u op het gebied van zowel capaciteit als diensten over een enorm toekomstvast groeipad. Met een groeiende vraag naar meer bandbreedte is Zakelijk Glasvezel met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s en hoger een uitstekende keuze. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch van opbouw. Dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Samen met een up-time van 99,9% zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

  • Modulair & Schaalbaar
  • Uiterst betrouwbaar
  • Toekomstvast
  • Up-time SLA van 99,9%

Glasvezeltarieven en mogelijkheden op Overdie

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn uniek per bedrijfslocatie op bedrijventerrein Overdie. De geldende tarieven voor uw locatie komen tot stand door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt te bepalen. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijf gemakkelijk op een glasvezelnetwerk aangesloten kan worden. Interesse in de geldende tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie? Voer dan een Postcodecheck uit voor uitsluitsel.