+31 76 - 5331331

Glasvezel Oudorp in Alkmaar

Op het bedrijventerrein Oudorp in Alkmaar ligt een glasvezel netwerk. Zakelijk Glasvezel kan in de straten van het terrein tegen standaard tarieven aan bedrijven worden geleverd. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Oudorp aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens zal in de aanvraag moeten worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Daarnaast kan ook in de aanvraag worden aangegeven of u extra (vaste) IPv4 adressen wenst af te nemen. Tevens dient ook uw keuze voor een managed of unmanaged glasvezelrouter te worden opgegeven in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie op bedrijventerrein Oudorp? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen te koppelen. Door het koppelen van vestigingen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op diverse manieren worden gerealiseerd. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast kunnen vestigingen ook worden gekoppeld met behulp van een Ethernet-VPN of doormiddel van een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet. Tevens kan er ook een directe koppeling worden opgezet naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk plezieriger doordat u beschikt over een directe koppeling naar uw serverapparatuur via een VLAN.