+31 76 - 5331331

Glasvezel Huiswaard-Overstad in Alkmaar

Op het bedrijventerrein Huiswaard Overstad in Alkmaar is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad kunnen verschillende diensten worden gestapeld. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan deze tegen meerprijs worden verhoogd tot maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel levertijd op bedrijventerrein Huiswaard-Overstad

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Dit komt doordat er veel komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Een oplevering bestaat uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit, gesloten seizoenen en meer.