+31 76 - 5331331

Glasvezel Boekelermeer in Alkmaar

Op het bedrijventerrein Boekelermeer in Alkmaar is in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt geleverd over een zakelijke glasvezelverbinding. Naast Zakelijk Internet heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet-VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kan worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt dus net zoveel diensten afnemen en stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelaansluiting is bereikt.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Boekelermeer

De glasvezeltarieven op bedrijventerrein Boekelermeer zijn uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen als uw bedrijfspand gemakkelijk aan het glasvezelnetwerk kan worden gekoppeld. De geldende tarieven en mogelijkheden voor uw locatie kunt u controleren met onze unieke Postcodecheck

Dit geldt zowel voor Boekelermeer-Noord als Boekelermeer-Zuid.