+31 76 - 5331331

Glasvezel Beverkoog in Alkmaar

Op het bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Een veilige en betrouwbare manier om te bellen is door uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw glasvezelverbinding. Data en telefonie worden hierbij gescheiden over dezelfde verbinding getransporteerd. IP Visie biedt een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Door uw telefooncentrale uit te rusten met een SIP-trunk waardoor u kunt profiteren van de voordelen van IP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale? Dan kunt u van deze functionaliteiten door deze met Hosted Telefonie te huren

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Beverkoog

Door een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij kunt u besparen op de kosten. Hiervoor is het echter wel vereist dat alle partijen/deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan wordt er een partij aangesteld als de hoofdcontractant. en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluitkosten en maandelijkse abonnementskosten door naar de overige partijen. Aanvullende diensten kunnen door iedere partij direct bij IP Visie worden afgenomen, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten zijn afgeschermd voor de overige partijen en staan allen los van elkaar.