Glasvezel Alkmaar

In Alkmaar zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Alkmaar beschikt over een uitstekende infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal in de gemeente tegen aantrekkelijke condities een aansluiting kunnen realiseren. Alkmaar beschikt over drie KPN centrales: één aan de Bagijnenstraat, één aan het Arkplein en één aan de Koelmalaan.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Alkmaar die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven in Alkmaar

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke prijs voor glasvezel, zowel voor de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse kosten. De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de locatie van uw pand ten opzichte van de in de buurt aanwezige infrastructuur. De maandelijkse kosten voor het abonnement hangen af van de regio waarin u zich bevindt. Om uitsluitsel te krijgen over mogelijkheden en tarieven voor uw locatie is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren De postcodecheck is voor 99% accuraat.

Diensten over glasvezel in Alkmaar

Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezel aansluitingen modulair van opbouw en volledig schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, backup op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten uit de cloud worden hierdoor mogelijk.

Levertijd glasvezel in Alkmaar

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Alkmaar een hoop kijken. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Glasvezelverbinding in Alkmaar aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.