+31 76 - 5331331

Glasvezel Alkmaar

In Alkmaar zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Alkmaar beschikt over een uitstekende infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal in de gemeente tegen aantrekkelijke condities een aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Alkmaar die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven in Alkmaar

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke prijs voor glasvezel, zowel voor de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse kosten. De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de locatie van uw pand ten opzichte van de in de buurt aanwezige infrastructuur. De maandelijkse kosten voor het abonnement hangen af van de regio waarin u zich bevindt. Om uitsluitsel te krijgen over mogelijkheden en tarieven voor uw locatie is het noodzakelijk om een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren. De Postcodecheck is voor 99% accuraat.

Diensten over glasvezel in Alkmaar

Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezel aansluitingen modulair van opbouw en volledig schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, backup op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten uit de cloud worden hierdoor mogelijk.

Levertijd glasvezel in Alkmaar

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Alkmaar een hoop kijken. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een betrouwbare en bovendien veilige manier om uw telefoonverkeer via uw zakelijke glasvezelverbinding af te laten handelen. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde verbinding. Wanneer u doet bellen via uw glasvezelverbinding, dan wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP), wat simpelweg inhoudt dat uw telefoonverkeer over het internet wordt getransporteerd. Daarnaast biedt VoIP meer mogelijkheden voor gebruikers dan het traditionele telefoonverkeer over een analoge verbinding.

IP Visie biedt een tweetal VoIP oplossingen om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten op Zakelijk Glasvezel. Zo kan er voor uw telefooncentrale gebruik worden gemaakt van een SIP Trunk, waardoor u kunt profiteren van de voordelen van IP. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.