Glasvezel Alkmaar

In Alkmaar zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Alkmaar beschikt over een uitstekende infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal in de gemeente tegen aantrekkelijke condities een aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Alkmaar die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Alkmaar

Alkmaar beschikt over drie KPN centrales: één aan de Bagijnenstraat, één aan het Arkplein en één aan de Koelmalaan. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door huur van de vezel, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezeltarieven in Alkmaar

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke prijs voor glasvezel, zowel voor de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse kosten. De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de locatie van uw pand ten opzichte van de in de buurt aanwezige infrastructuur. De maandelijkse kosten voor het abonnement hangen af van de regio waarin u zich bevindt. Om uitsluitsel te krijgen over mogelijkheden en tarieven voor uw locatie is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren De postcodecheck is voor 99% accuraat.

Diensten over glasvezel in Alkmaar

Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezel aansluitingen modulair van opbouw en volledig schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, backup op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten uit de cloud worden hierdoor mogelijk.