+31 76 - 5331331

Glasvezel Vinkenwaard in Alblasserdam

Op het industrieterrein Vinkenwaard in Alblasserdam ligt een glasvezel netwerk van KPN. In de straten van het industrieterrein hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Vinkenwaard

Voor elke locatie in Vinkenwaard gelden unieke glasvezeltarieven. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. De eenmalige aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Vinkenwaard in onze glasvezel postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel delen in Vinkenwaard

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere deelnemers. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, waarvoor iedere partij ook individueel wordt gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.