+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Nieuwland in Alblasserdam

Op bedrijventerrein het Nieuwland in Alblasserdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van uitermate hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Glasvezeltarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein Nieuwland

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Nieuwland zijn net zoals in de rest van Nederland uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven komen tot stand door te kijken naar de afstand tussen uw bedrijfspand en het glasvezelnetwerk. Als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in de actuele tarieven en mogelijkheden op Nieuwland kunt u een Postcodecheck uitvoeren.