+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuid-Esch in Albergen

Op het bedrijventerrein Zuid-Esch in Albergen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Zuid-Esch

Voor een nieuwe glasvezel-access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Zuid-Esch. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Zuid-Esch

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Hiervoor dienen beide (of meerdere) partijen gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel-access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel-access door te rekenen naar de andere deelnemers. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.