+31 76 - 5331331

Glasvezel Spikerboor in Akkrum

Op het bedrijventerrein Spikerboor in Akkrum (gemeente Boarnsterhim) is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van de glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op bedrijventerrein Spikerboor

Voor iedere locatie op bedrijventerrein Spikerboor gelden unieke glasvezeltarieven. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op Spikerboor? Doe de postcodecheck voor uitsluitsel.

Aanvullende glasvezeldiensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.