Glasvezel Akkrum

In Akkrum zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Akkrum beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Akkrum die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Spikerboor.

Diensten over glasvezel

Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, back-up op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten die bij een leverancier in een datacenter draaien worden hierdoor mogelijk.

Glasvezel tarieven in Akkrum

De eenmalige aansluitkosten van een zakelijke glasvezel verbinding worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het dichtstbijzijnde knooppunt waarop we uw bedrijf op kunnen aansluiten. Onze postcodecheck kan deze afstand automatisch voor u berekenen, zodat u direct weet wat de mogelijkheden en kosten zijn. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel en de gewenste snelheid voor internet.