+31 76 - 5331331

Glasvezel De Boekel in Akersloot

Op bedrijventerrein de Boekel in Akersloot is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in de Boekel

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.

IP Bellen met Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Boekel

Een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te handelen is door te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij worden data en telefonie gescheiden verzonden over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie biedt een tweetal VoIP Voice over IP ter beschikking. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP-trunk om te kunnen genieten van de voordelen van IP. Daarnaast is het mogelijk om met Hosted Telefonie gebruik te maken van dezelfde functionaliteiten door een geavanceerde telefooncentrale te huren.