Glasvezel Afferden

In Afferden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Afferden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Nu de vraag onder bedrijven naar meer bandbreedte toeneemt is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s. Naast razendsnel internet zijn er nog een hoop andere voordelen verbonden aan een glasvezel aansluiting. Zo zijn glasvezelverbindingen symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheid van uw verbinding altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Samen met een hoge up-time en de betrouwbaarheid van glasvezelverbindingen maakt Zakelijk Glasvezel dé ideale keuze voor uw organisatie.

Aanvullende diensten

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met de standaarddienst Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst heeft u de keuze uit een aantal aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als SIP-trunk, Hosted telefonie, Ethernet VPN en nog véél meer aanvullende diensten. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s, maar kan tegen meerprijs worden verhoogd tot maximaal 10 Gbit/s.