Glasvezel Aerdenhout

In Aerdenhout zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een zakelijke glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Altijd online

Wanneer internet van groot belang is voor uw organisatie, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding.

Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerken of door gebruik te maken van een straalzender of 4G backup.

IP Visie levert redundantie op basis van een dual homed of multi homed oplossing in combinatie met BGP. Bij uitval van de primaire verbinding zal de secundaire verbinding het automatisch overnemen met behoud van dezelfde IP adressen. Dit zorgt er voor dat u geen werkzaamheden hoeft uit te voeren aan uw router in geval van een verstoring.