+31 76 - 5331331

Glasvezel Aduard

In Aduard zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Aduard beschikt over een goede infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Aduard die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Friesestraatweg.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Aduard

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Indien u extra IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag.

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding kunt u op een veilige en betrouwbare manier telefoneren. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.


Aduard maakt onderdeel uit van de gemeente Westerkwartier