+31 76 - 5331331

Glasvezel Hollandse Kade in Abcoude

Op het bedrijventerrein Hollandse Kade in Abcoude is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier uw telefoonverkeer te laten afhandelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden hierbij getransporteerd over een enkele verbinding. IP Visie biedt een tweetal VoIP opties waaruit u kunt kiezen. Met een SIP-trunk kunt u uw huidige telefooncentrale inzetten om te profiteren van alle voordelen van VoIP telefonie. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wilt u wel profiteren van alle voordelen van VoIP? Dan biedt Hosted Telefonie hiervoor de ideale oplossing.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u in het bezit bent van een glasvezelaansluiting, dan is het gemakkelijk om vestigingen aan elkaar te koppelen. Door vestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren worden gekoppeld. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast kunnen vestigingen ook worden gekoppeld met een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet. Tevens kan er ook een directe koppeling worden opgezet naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk leuker doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw patchkast of serverapparatuur.