+31 76 - 5331331

Glasvezel Bovenkamp in Abcoude

Op het bedrijventerrein Bovenkamp in Abcoude is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en de contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd glasvezel - Bovenkamp

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Zakelijk Glasvezel diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VOIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Bedrijventerrein Bovenkamp is bereikbaar via de Broekzijdselaan