+31 76 - 5331331

Glasvezel Abbenes

In Abbenes zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De centrale in Abbenes bevindt zich aan de Hoofdweg, waardoor Abbenes beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 % of hoger

Glasvezeltarieven in Abbenes

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.


Abbenes maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer