Glasvezel Abbekerk

In Abbekerk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven in Abbekerk

De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de locatie van uw pand ten opzichte van de in de buurt aanwezige infrastructuur. De maandelijkse kosten voor het abonnement hangen af van de regio waarin u zich bevindt. Om uitsluitsel te krijgen over mogelijkheden en tarieven voor uw locatie is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.