+31 76 - 5331331

Glasvezel Torenakker in Aarle-Rixtel

Op het bedrijventerrein Torenakker in Aarle-Rixtel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelaansluiting

Zakelijk Glasvezel voor bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein Torenakker kent vele voordelen. Naast het feit dat u met Zakelijk Glasvezel beschikt over supersnel internet heeft u ook een toekomstvast groeipad. Hierdoor kunt u uw glasvezelpakket zo uitgebreid mogelijk maken als u zelf wilt.

De voordelen van Zakelijk Glasvezel op een rijtje:

  • Razendsnel internet: Zakelijk Glasvezel in conbinatie met Zakelijk Internet levert u een razendsnelle internetverbinding met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s.
  • Uploadsnelheid = downloadsnelheid: Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Het hebben van een hoge uploadsnelheid wordt steeds belangrijkere factor voor bedrijven die actief zijn in de Cloud
  • Toekomstvast: Met Zakelijk Glasvezel bent u klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen op het gebied van internet, zowel qua capaciteit als qua diensten.
  • Modulair & Schaalbaar: Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar van opbouw. Hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één breedbandverbinding.
  • Uiterst betrouwbaar: Zakelijk Glasvezel is uiterst betrouwbaar en kent een up-time SLA van wel 99,9%. Hierdoor beschikt u organisatie over een vrijwel continu online bereikbaarheid.

Zakelijk Glasvezel op Torenakker bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u nodig. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.