+31 76 - 5331331

Glasvezel Duivenakker in Aarle-Rixtel

Op het bedrijventerrein Duivenakker in Aarle-Rixtel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Prijsopbouw van Zakelijk Glasvezel op Duivenakker

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. Dit geldt zowel voor de eenmalige aansluitkosten als voor de maandelijkse abonnementskosten. Een van de grootst bepalende factoren voor de eenmalige aansluitkosten is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De kosten zullen lager uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden gekoppeld aan het glasvezelnetwerk. De maandelijkse kosten is de som van de gekozen contractduur, keuze van de glasvezelrouter, gekozen aanvullende diensten en de huur van de vezel. Om een overzicht te krijgen van de actuele tarieven en mogelijkheden die gelden voor uw locatie kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Duivenakker

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst af te nemen, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Duivenakker komt er veel kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat een oplevering uit wel 20 deelprocessen met verscheidene factoren die de oplevering van een glasvezelaansluiting kunnen vertragen. Denk hierbij aan vorst, bouwvak, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit en meer.