+31 76 - 5331331

Glasvezel Aarle-Rixtel

In Aarle-Rixtel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Aarle-Rixtel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur die start vanuit de centrale aan de Kapelpad. Er vertrekken vanuit deze centrale diverse glasvezelkabels naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om in vrijwel heel Aarle-Rixtel gebruik te maken van goede breedbandvoorzieningen.

Bedrijventerreinen in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide terreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor tegen aantrekkelijke voorwaarden glasvezelaansluitingen geleverd kunnen worden.

Duivenakker

Op bedrijventerrein Duivenakker is een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.

Torenakker

Op bedrijventerrein Torenakker is eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig. Op vrijwel het gehele terrein zijn meer dan genoeg glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven gemakkelijk aangesloten kunnen worden.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar doet koppelen met behulp van Zakelijk Glasvezel, dan creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Zo wordt het beheer van uw netwerkinfrastructuur vereenvoudigt en zijn applicaties voor iedere vestiging beschikbaar. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door gebruik te maken van een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook een mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw applicaties en servers zich bevinden. Werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.


Aarle-Rixtel maakt onderdeel uit van de gemeente Laarbeek