+31 76 - 5331331

Glasvezel Aarle-Rixtel

In Aarle-Rixtel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Aarle-Rixtel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Aarle-Rixtel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar doet koppelen met behulp van Zakelijk Glasvezel, dan creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Zo wordt het beheer van uw netwerkinfrastructuur vereenvoudigt en zijn applicaties voor iedere vestiging beschikbaar. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door gebruik te maken van een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook een mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw applicaties en servers zich bevinden. Werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Deel uw glasvezelverbinding in Aarle-Rixtel

Indien u met meerdere deelnemers in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.