+31 76 - 5331331

Glasvezel Aardenburg

In Aardenburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste snelheid voor internet.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aardenburg heeft een centrale aan de Haven. Vanuit deze centrale kunnen bedrijven in Aardenburg worden aangesloten op het glasvezel netwerk.

Glasvezel aanvragen

Zakelijk Glasvezel aanvragen is snel en makkelijk gedaan. Wilt u ook genieten van de voordelen van glasvezel? Volg dan deze stappen:

1. Postcodecheck:
Wanneer u in de postcodecheck uw postcode-huisnummercombinatie invoert, krijgt u direct accurate tarieven voor uw locatie. Hierna vraagt u de offerte aan, die u, samen met onze Glasvezel Infogids, onmiddellijk in uw mailbox ontvangt.

2. Contract:
Wanneer u akkoord bent met de offerte, maken wij een contract op waardoor u in het bezit kunt komen van een Zakelijk Glasvezelverbinding.

3. Werkzaamheden:
Na ondertekening van het contract worden alle werkzaamheden ingepland en vergunningen aangevraagd. Binnen enkele weken neemt een projectleider contact met u op en wordt een voorlopige opleverdatum gecommuniceerd.

Glasvezeltarieven in Aardenburg

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke prijs voor glasvezel, zowel voor de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse kosten. De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de locatie van uw pand ten opzichte van de in de buurt aanwezige infrastructuur. De maandelijkse kosten voor het abonnement hangen af van de regio waarin u zich bevindt. Om uitsluitsel te krijgen over mogelijkheden en tarieven voor uw locatie is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren De postcodecheck is voor 99% accuraat.