+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Broek in Aalten

Op bedrijventerrein het Broek in Aalten ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Bedrijventerrein het Broek is bereikbaar via de N313 en de N819.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein het Broek aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo dient de aanvraag, naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens, te worden voorzien van de aanvullende diensten die u wenst te gebruiken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter tot uw beschikking wilt krijgen. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook gewoon worden opgegeven in de aanvraag. Neem contact op met een van onze consultants om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel in gang te zetten.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.