+31 76 - 5331331

Glasvezel Schinkeldijkje in Aalsmeer

Op het bedrijventerrein Schinkeldijkje in Aalsmeer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit op bedrijventerrein Schinkeldijkje

Een glasvezelverbinding wordt altijd opgeleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende services en diensten ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen kunnen er meerdere diensten worden afgenomen over slechts één verbinding. Komt u ondanks 1 Gbit/s toch een tekort aan capaciteit? Dan kan IP Visie tegen een meerprijs deze capaciteit voor u vertienvoudigen tot wel 10 Gbit/s!

Aanvullende glasvezeldiensten

Zakelijk Glasvezel wordt altijd geleverd met de standaarddienst Zakelijk Internet. Zonder Zakelijk Internet is het niet mogelijk om een glasvezelverbinding af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP telefonie, Ethernet-VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden is afhankelijk van de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt diensten net zolang blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelaansluiting is bereikt.