+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenvliet in Aalsmeer

Op het bedrijventerrein Molenvliet in Aalsmeer ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan is er de mogelijkheid om uw telefoonverkeer op een veilige en betrouwbare manier af te laten handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Uw telefoonverkeer en uw data (bv internet) worden dan gescheiden getransporteerd over dezelfde glasvezelverbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om te profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan biedt Hosted Telefonie hiervoor een uitkomst.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Molenvliet

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om kosten te besparen. Aan de hand van deze constructie is het ook voor kleinere bedrijven die de kosten van een eigen glasvezelverbinding niet kunnen veroorloven toch mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het wel vereist dat alle deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Tevens zal een van de partijen aangesteld moeten worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant draagt de verantwoording voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de gemoeide kosten. Het is hierbij wel gebruikelijk dat de kosten gedeeltelijk worden doorgerekend door de hoofdcontractant naar de overige partijen. Alle diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.