Glasvezel Hornmeer in Aalsmeer

Op het bedrijventerrein Hornmeer in Aalsmeer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen worden opgevraagd aan de hand van een postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel in Hornmeer aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit bij de aanvraag opgeven. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Zekerheid op de uptime

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Doe de Glasvezel postcodecheck