+31 76 - 5331331

Glasvezel Hornmeer in Aalsmeer

Op het bedrijventerrein Hornmeer in Aalsmeer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen worden opgevraagd aan de hand van een postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hornmeer aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit bij de aanvraag opgeven. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden hierbij gescheiden getransporteerd over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie biedt haar klanten hiervoor een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen aan. Zo kan er een SIP-trunk worden ingezet om uw huidige telefooncentrale aan te sluiten op VoIP. Daarnaast kunt u ook de functionaliteit van een geavanceerde telefooncentrale huren met Hosted-telefonie.