+31 76 - 5331331

Glasvezel Aalsmeer

In Aalsmeer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Aalsmeer beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur, waardoor veel bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Aalsmeer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overige bedrijventerreinen

VBA Zuid de Kwakel, F.A. Wentstraat, Green Park Aalsmeer, Vba-terrein.

Meer informatie over glasvezel in Aalsmeer

Aalsmeer heeft één centrale aan de Stommeerweg. Van hier lopen diverse glasvezelkabels door Aalsmeer, onder andere naar de belangrijkste bedrijventerreinen, de diverse wijken en omliggende kernen.

Glasvezeltarieven in Aalsmeer

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.