Glasvezel Aalsmeer

In Aalsmeer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Aalsmeer beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur, waardoor veel bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Aalsmeer

Aalsmeer beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur en heeft één centrale aan de Stommeerweg. Van hier lopen diverse glasvezelkabels door Aalsmeer, onder andere naar de belangrijkste bedrijventerreinen, de diverse wijken en omliggende kernen.

Dit netwerk is al in 2012 aangelegd en hiermee was Aalsmeer een van de eerste gemeenten in Nederland die beschikte over een eigen glasvezelnetwerk. Met het glasvezelnetwerk is Aalsmeer klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen en kunnen zowel particulieren als bedrijven gebruik maken van uitstekende voorzieningen op het gebied van snel internet.

Bedrijventerreinen in Aalsmeer

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Aalsmeer, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Hornmeer
  • Schinkeldijkje

Overige bedrijfslocaties

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijvenlocaties in Aalsmeer ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Bedrijven die zijn gevestigd op VBA Zuid de Kwakel, F.A. Wentstraat, Green Park Aalsmeer en VBA-terrein kunnen ook op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Aalsmeer aangesloten worden.

Glasvezeltarieven in Aalsmeer

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur.

Hoe korter de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.